April wordt AIpril: de maand van de AI

AIpril – Ontdek de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie

CHAT-GPT-4
CHAT-GPT-4 staat voor de deur. Deze opvolger van CHAT-GPT zal hogere ogen gooien dan zijn voorganger. Hoe uniek het ook het is slechts een onderdeel van de grotere golf van AI-ontwikkelingen. Al deze ontwikkelingen zijn domein overstijgend en zullen alles beïnvloeden. Wil je weten welke kansen er voor jouw bedrijf of organisatie liggen? Boek dan onze Masterclass “AI; Ontdek de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie”. Stilstand is geen optie in deze snel veranderende wereld. Wij verkennen graag de mogelijkheden met jou zodat je voorbereid bent op dit nieuwe tijdperk van kunstmatige intelligentie.

Masterclass voor teams en kleine groepen
AIpril, de maand waarin we ons richten op de impact van kunstmatige intelligentie op het bedrijfsleven en de samenleving. Fountainheads biedt een speciale AI masterclass aan voor teams en kleine groepen die willen ontdekken hoe ze AI als concurrentievoordeel kunnen inzetten en taken in hun organisatie kunnen vereenvoudigen.

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de bredere visie van AI en de impact op de samenleving. We bespreken de verschillende tools en technologieën voor AI en geven demo’s en praktijkvoorbeelden van AI-toepassingen in verschillende sectoren. Tevens gaan we brainstormen over de mogelijkheden van AI voor jouw organisatie en identificeren we mogelijke toepassingen en oplossingen.Ai gaat je niet vervangen. Degene die er mee gaat werken wel
We weten dat degenen die weten hoe ze AI kunnen gebruiken, degenen zullen zijn die de concurrentie voorblijven. Al sinds 2012 helpen we ondernemende mensen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en te profiteren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Met deze Masterclass willen we jou en je team helpen om te profiteren van de AI-revolutie en de mogelijkheden ervan te verkennen.

Ben je geïnteresseerd in onze AI masterclass? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bel ons om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat AIpril jouw organisatie en werkzaamheden transformeren.


De Masterclass heeft deze indeling:

 • Welkom en introductie
 • Presentatie van de bredere visie van AI en de impact op de samenleving
  Toelichting op de toepassingen en voordelen van AI
 • Introductie van verschillende tools en technologieën voor AI
  Demo’s en praktijkvoorbeelden van AI-toepassingen in verschillende sectoren
 • Samen brainstormen over de mogelijkheden van AI en mogelijke toepassingen en oplossingen identificeren en bespreken
 • Wrap-up

 • We helpen je graag verder met onze inspiratie  Onze gastsprekers helpen je graag jouw event of bijeenkomst, online, offline of hybride, op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken geeft en nieuwe inzichten voor de toekomst oplevert.