Fountainheads –  Inspirerende gastspreker inhuren

Inspirerende gastsprekers die jouw zaal of online omgeving graag 'in de fik zetten'
Trendverkenners - Innovatieversnellers - Inspirerende sprekers

Inspirerende gastsprekers

Posted on 07 jun 2017 Reacties uitgeschakeld voor Inspirerende gastsprekers

inhuren die de zaal of je online omgeving ‘in de fik’ kunnen zetten.

Onze gastsprekers laten ondernemende mensen anders naar hun eigen toekomst kijken. Wij zijn pas tevreden als iedereen ‘prettig ongerust’ de deur uit gaat en morgen iets anders gaan doen dan dat ze gisteren deden.


We helpen je graag jouw event of bijeenkomst op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken oplevert.


Wij zijn gastsprekers die de zaal graag ‘in de fik zetten’

Wim en Jan-Henk zetten als gastsprekers inmiddels al 10 jaar uiteenlopende zalen ‘in de fik’. Met onze inspiratiesessie openen we ogen, verwonderen en verrassen we de geest. Dit bereiken wij door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen. Door onze hoge woordsnelheid, een variatie aan slides, video’s en andere audio visuele ondersteuning zal iedereen verwonderd raken en laten we iedereen ietwat prettig ongerust achter.

Als je je publiek, medewerkers, leden of andere genodigden een energieboost en nieuwe inzichten wil geven dan zal Fountainheads goed passen bij jouw evenement of bijeenkomst.


Inspiratiesessie NOOIT NORMAAL

Met de NOOIT NORMAAL inspiratiesessie roepen onze gastsprekers ondernemende mensen op om het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Ondernemende mensen zijn volgens ons niet per definitie ondernemers en vice versa.

Ondernemende mensen zijn die mensen die positief hun eigen toekomst en die van hun omgeving kunnen veranderen. In de NOOIT NORMAAL sessie komen uiteenlopende onderwerpen langs. Van het belang van Gluren bij de Buren tot de toekomst van werk. Van BlockChain tot OpenSource en van Disruptieve Innovatie, Kunstmatige Intelligentie tot de Metaverse en GPT-3 die momenteel erg onder de aandacht zijn en alles wat daartussen en omheen ligt. Al deze ontwikkelingen hebben natuurlijk een enorme impact op het ondernemen, onderwijs, economie en de samenleving als geheel.


Graag stellen we Wim en Jan-Henk aan je voor

Beide gastsprekers hebben als ondernemer veel ondernomen op het vlak van innovatie en marktverstorende ontwikkelingen. Het gemeenschappelijke wat ze geleerd hebben is: ‘Uit zicht is het nieuwe inzicht’. Want alles wat uit je zicht ligt zie je niet maar is er wel en kan een majeure impact hebben op jouw domein.

foto’s: Heijblom Fotografie

Het devies van beide heren is; Word je eigen trendverkenner! En dat is heel makkelijk. Leer anders kijken en anders doen. Dat is niet kijken in de toekomst maar kijken in het nu. Je focus verleggen. Er gebeurt nu al zoveel concreets dat uit je zicht ligt. Dus wil je meer binnen je zicht krijgen dan sluit een inspiratiesessie van Fountainheads goed aan bij je wensen.


Online of hybride gastsprekers

Tijdens de Corona-periode hebben we onze eigen studio gebouwd zodat we onze inspiratiesessies ook online konden aanbieden. We kunnen je ook met online of hybride inspiratie bieden die we naadloos aan laten sluiten op je behoefte.

Wat kunnen onze gastsprekers voor je doen?

Onze gastsprekers helpen je graag jouw event of bijeenkomst, online, offline of hybride, op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken geeft en nieuwe inzichten voor de toekomst oplevert.


Wil je een gastspreker die niet alleen spreekt over de transformatie waar de wereld momenteel in zit maar deze ook dagelijks bestudeert?
Wil je een gastspreker die ook gewoon met ‘de poten in de modder’ staat en netwerken verbindt om innovatie te versnellen?
Wil je gastsprekers die het afgelopen jaar 26 VPRO Tegenlicht MeetUps in het midden van het land hebben georganiseerd?
Wil je gastsprekers die de zaal ‘prettig ongerust’ maken en ‘in de fik’ zetten?
Wil je eens iets anders dan een eenling op het podium?

Dan ben je hier aan het goede adres. Wij, de Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman, zijn als duo bijzonder goed op elkaar ingespeeld en onze presentatie staat ook als een huis wanneer we individueel op het podium staan.


Uiteenlopende onderwerpen

We vertellen bevlogen en met veel passie over trends en ontwikkelingen die gaande zijn in de samenleving en in de economie. We verdiepen ons dagelijks in uiteenlopende onderwerpen als:

– Trends in de samenleving
– Trends in ondernemerschap
– De impact van de deeleconomie op samenleving, politiek en bedrijfsleven
– De mogelijkheden van Big Data, Kunstmatige Intelligentie en de Metaverse.
– De innovatiekracht van Peer-2-Peer en Open Source en hoe dit de bestaande systemen transformeert
– De gedachten en visie van de Singularity University waar je leert exponentieel in plaats van lineair te denken
– Het belang van innovatie voor het bedrijfsleven en het verschil met inventiviteit en vindingrijkheid
– Dat 3D printing het maakproces kantelt van centrale productie naar decentrale productie
– Ontwikkelingen en invloed van technologie op onderwijs en medisch vlak
– Zal robotisering leiden tot een economische groei en invulling geven aan de openstaande vacatures?
– Wat voor invloed heeft dit alles op ons als mens, het onderwijs, onze bedrijven en systemen?Vragen? Live Chat

0000