Studio Fountainheads

Inspiratie met TV kwaliteit in je online omgeving.

Hier leggen we kort de mogelijkheden uit

Bekijk onze studio


De weg naar Studio Fountainheads:

Corona heeft ook bij Fountainheads de boel z’n de kop gezet. Voor maart 2020 kwamen wij op de locatie met onze Macbook. De klant had een technische rider gekregen waarin stond dat zij voor beeld, geluid, etc zorgden. Wij koppelden onze Macbook aan de techniek die er stond en dan konden we los. Met volle energie gingen we met de zaal aan de gang. Heerlijk vonden we dat en onze opdrachtgevers ook gezien de reviews van 4,9 out of 5.

Lockdown:

Tijdens de Lockdown zijn Wim en Ik aan de slag gegaan om te onderzoeken hoe we onze dynamiek die we op het podium hebben in een online omgeving kunnen brengen. Het was een hobbelige weg met veel experimenteren, pielen en klooien maar de leerweg was de moeite waard en nu staat Studio Fountainheads als een huis.

Studio Fountainheads – AV bedrijf in een rugzak:

Studio Fountainheads is een soort AV bedrijf (AV staat voor Audio Video) maar dan in een rugzak. Dit was ook onze uitdaging. Flexibele techniek die we in onze eigen studio kunnen gebruiken en kunnen inzetten bij de klant. We hebben nu technologie waarmee meerdere camera’s bediend worden vanuit een iPad door een regisseur. Hierdoor kunnen we dynamische beelden brengen in de online omgeving van de klant.

Studio Fountainheads ontzorgt:

Voor veel van onze klanten zijn op zoek naar infotainment binnen hun MS Teams, ZOOM of ander platform zonder al teveel heisa. Deze klanten kunnen we ontzorgen met Studio Fountainheads. De studio kunnen opbouwen op de locatie van de klant zodat de kijker herkenbaarheid en verbinding voelt vanuit huis met het bedrijf of organisatie. We kunnen ook uitzenden vanaf onze locatie.

Wat kunnen onze gastsprekers voor je doen?

Onze gastsprekers helpen je graag jouw event of bijeenkomst, online, offline of hybride, op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken geeft en nieuwe inzichten voor de toekomst oplevert.

Dan nemen we snel contact met je op