UIT! BEDWANG Fountainheads Info-Theatershow

Drie in één; De première, de try-out en het experiment was op 29-10-2018. De uitdaging was behoorlijk groot. In drie maanden tijd een show neerzetten die nieuw is in theater Nederland. Niet alleen nieuw door de inhoud. Maar nieuw als concept. UIT! BEDWANG is een show waarmee theaters zich kunnen verbinden aan de lokale ondernemers, bedrijven en ondernemerskringen. Maar die ook interessant is voor een breed publiek. UIT! BEDWANG was In Flint Amersfoort geprogrammeerd op een avond waar normaal het licht uit is en het pand leeg. Nu waren er 600 bezoekers op een maandagavond. Veel kaarten in bulk verkocht aan bedrijven en ondernemerskringen. Er waren 90 bezoekers die vooraf kwamen dineren in het theaterrestaurant. En er was natuurlijk een uitgebreide borrel.

En met de inhoud zat het ook goed aan de positieve reactie te horen. Wetende dat we nooit alle 600 bezoekers ultiem tevreden kunnen stellen. De basis staat en we kunnen alleen nog maar groeien. Doe je mee met een theater bij jou in de buurt?

Jeroen de Valk schreef een recensie over UIT! BEDWANG

Dit zijn de eerste beelden van de lokale omroep AmersfoortGezien.

Wat kunnen onze gastsprekers voor je doen?

We helpen je graag jouw event of bijeenkomst op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken oplevert en nieuwe inzichten voor de toekomst.

Dan nemen we snel contact met je op


De vlogs die we tijdens de voorbereidingen hebben gemaakt:

UIT! BEDWANG Fountainheads Info-Theatershow

De waan van de dag is een stiekemerd. Ongemerkt glipt de tijd door je vingers. Weer een dag voorbij, een week, een maand. Is het nou alweer kerst?

Het leven dendert maar door. Waarom eigenlijk? Misschien wel de belangrijkste reden is de dwangmatigheid die we onszelf hebben opgelegd. Ons leven en werk is doorspekt met verplichtingen: we ‘moeten’ wat af. Keuzes uit het verleden zijn onze dwangbuis geworden. Zit jij nog lekker in je keurslijf?

Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman trappen op de rem en rukken de dwangbuis af. Chaos! Of schuilt er meer in die ogenschijnlijke wanorde?

De wervelende infotheatershow UIT! BEDWANG neemt je mee in onze snel veranderende wereld. Met indringende, persoonlijke verhalen en vermakelijke theatrale scènes nodigen de mannen van Fountainheads en de acteurs van FMentertainment, je uit tot verwondering, reflectie en ontwikkeling. En chaos. Dat ook.


Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen zijn trendverkenners. Sinds 2012 geven zij onder de naam Fountainheads jaarlijks meer dan 130 Trend & Innovatie sessies voor bedrijven, organisaties, businessclubs en andere gezelschappen. Ze behoren tot de topsprekers in het professionele circuit.

Met hun infotheatershow UIT! BEDWANG spreken Fountainheads een breed publiek aan. Bouman en Van Rooijen dagen je uit anders naar je eigen toekomst te kijken. Ze zijn pas tevreden als je enigszins prettig ongerust naar huis gaat. Tijdens deze avond worden zij ondersteund door de acteurs Marja de Leeuw en Frank Kesseleer van FMentertrainment.

Producent Johan Spierings (Concept on Stage).

Dan nemen we snel contact met je op