Wat wij doen


Wat kunnen we voor je doen?

We helpen je graag jouw event of bijeenkomst op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken oplevert en nieuwe inzichten voor de toekomst.

Dan nemen we snel contact met je op

Wat wij doen?

Laten we eens beginnen met de dingen die soms niet helemaal goed gaan: 🙂

Het moet wel leuk zijn 😉

Interview over wat wij doen

Deze wilden we je niet onthouden. Gelukkig gaat er ook heel veel wel goed! We stellen ons graag aan je voor.

Wij zijn Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. We zijn gastsprekers en trendverkenners bij Fountainheads. We dagen ondernemende mensen uit anders naar hun eigen toekomst te kijken. We houden van het huidige tijdperk en bestuderen continu de trends en bewegingen die gaande zijn. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zie je zoveel meer. Met onze Wake-Up Call stimuleren we je om functieloze tijd te creëren zodat je je eigen trendverkenner kan worden. Wij staan te popelen om je te inspireren om jouw reis naar ‘het grote onbekende’ van de toekomst te starten. De urgentie wordt steeds groter om te leren vanuit de toekomst. Wij hebben diverse diensten waarmee we je kunnen helpen. De meeste klanten starten deze reis met onze Wake-Up Call.


Wake-Up Call

De Wake-up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen Dit bereiken wij door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen. Een impressie van eerdere Wake-Up Calls delen we graag.

Bekijk onze 30 minuten sessie:

gastspreker inhuren

Compilatie-Video:

keynote spreker inhuren

Lees hier alles over ons als gastsprekers


Laatst waren we te gast bij een tweetal podcasts


Podcast; Energie aan het werk
Door Arjan Banach

Arjan Banach kondigde ons zo aan in zijn podcast ‘Energie aan het werk’: Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen vormen samen The Fountainheads. Een duo trendverkenners die niets liever doen dan verhalen maken en verhalen delen om mensen prettig ongerust achter te laten. De wereld verandert exponentieel en voor heel veel organisaties en professionals is het nagenoeg onmogelijk om trends binnen het vakgebied bij te houden, laat staan daarbuiten. Dat is wat The Fountainheads doen. Met een zaklamp verlichten ze op de donkere, onbekende plaatsen om mensen wakker te schudden, kom in beweging!

Podcast; Fast Moving Targets
Door Erwin Blom

Erwin Blom en Marco Derksen praten met het duo over het wat, het waarom en het vervolg van de Theatershow;UIT! BEDWANG.

Stilzitten is geen optie, is de strekking van de voorstelling. Wees een verkenner van de mogelijkheden. Weet wat er om je heen gebeurt en beslis op basis daarvan wat je er mee doet. Dat de ontwikkelingen hard gaan, onderstreept UIt! Bedwang. Maar moeten we allemaal wel bewegen? Waarom dan? Dat en andere vragen! Deze blogpost van Marco Derksen was overigens de aanleiding tot dit gesprek.De eerste infotheatershow UIT! BEDWANG is achter de rug. Met deze theatershow spreken Fountainheads een breed publiek aan. Bouman en Van Rooijen dagen je uit anders naar je eigen toekomst te kijken. Ze zijn pas tevreden als je enigszins prettig ongerust naar huis gaat. En dat is gelukt. Lees er hier alles over


Waar we trots op zijn:

Dat we 125 ondernemende mensen

gastspreker

op ons eigen Change Ahead Event 2017 hadden

gastspreker

Bekijk onze terugblik-pagina met video en foto’s.

Lees hier alles over ons als gastsprekers


We vonden het supergaaf dat we op Smart Cities Event samen met Jeremy Rifkin stonden Alles over deze dag weten? Lees snel verder.

Dagvoorzitter van het Smart Cities Even

gastspreker

Gastsprekers bij Jeremy Rifkin

gastsprekers

Naast kan Fountainheads ook dagvoorzitters verzorgen.


Fountainheads in de MOOCs van ROC Midden Nederland

Als eerste mbo-instelling biedt het Gezondheidszorg College van ROC Midden Nederland Massive Open Online Course (MOOC) aan. En Fountainheads had deze bijdrage.